Gelezen door: Hans Croiset
8 cd's | € 26,90
ISBN 978 90 5936 229 1

Koop of bestel het boek bij
uw plaatselijke boekhandel
of bestel via onze webshop


In ongenade - theatereditie
In ongenade - ebook

 
- Titelpagina
- Leesfragment
- Recensies
 

In ongenade (1999)

'Voor een man van zijn leeftijd, tweeënvijftig, gescheiden, heeft hij het probleem van de seks naar zijn idee heel aardig opgelost. Iedere donderdagmiddag rijdt hij naar Green Point. Stipt om twee uur drukt hij op de bel bij de ingang van Windsor Mansions, zegt zijn naam en gaat naar binnen. In de deur van nummer 113 staat Soraya op hem te wachten.'

Dit meesterwerk van J.M. Coetzee is inmiddels een moderne klassieker. Het is het verhaal van een medewerker aan de universiteit die in ongenade is gevallen door een affaire met een studente en zich terugtrekt op de afgelegen boerderij van zijn dochter, in de hoop enig evenwicht in zijn leven aan te brengen. Maar de harde werkelijkheid rukt meedogenloos op en verstoort alle broze relaties. Hij wordt samen met zijn dochter het slachtoffer van een gewelddadige actie.

Met In ongenade werd J.M. Coetzee wereldberoemd. Nu is het meeslepend voorgelezen door Hans Croiset. Het luisterboek van In ongenade stond op de shortlist van de esta luisterboek award 2009.

 
 

 
copyright (c) 2016 Uitgeverij Cossee - www.cossee.com
 
 
 
Naar Cossee.com